Gå til hovedindhold
Åben Have

Åbne haver i Ingstrup

Besøg i to spændende have og "Bogbrugsen"

Arrangeret af afdeling/kreds

Åbningstider 
Pris 
50 kr. inkl. kaffe og brød
Medlemspris 
30 inkl. kaffe og brød
Beskrivelse af haven 

Pia Arp har i en periode boet i England og er her blevet inspireret til at lave sin egen have i ”cottage-garden stil”.
Haven er en villahave opdelt i rum og indrettet med gange og stier. Her finder man frugttræer, buske, stauder og roser. Hun har boet i Ingstrup i 25 år og lige så længe er haven blevet ændret, så der nu kun er 2 af de oprindelige træer tilbage.
Vi går videre til Eydna Kjelnæs på Skolebakken 6, Ingstrup, 9480 Løkken. Her er en velholdt have med stauder, krukker og kunst. Eydna stammer fra Færøerne, og hun er en anerkendt kunstner, der deltager på mange udstillinger. Byen Klaksvik med de mangefarvede huse giver inspiration til de flotte billeder.
Aftenen sluttes af i ”Bogbrugsen”, Hovedgaden 46, Ingstrup, 9480 Løkken. Her vil formanden Inger Dueholm fortælle om ”Ingstrup Bogby” og ”Bogbrugsen”, der har til huse i den tidligere Lokalbrugs, som lukkede for nogle år siden. Bygningerne er blevet renoveret og ført tilbage til den oprindelige stil. Indenfor er der reoler med tusindvis af brugte bøger, som er blevet doneret. Stedet bliver passet af frivillige, og der er åbent flere dage om ugen, hvor man kan købe billige bøger. I mødelokalet mødes byens foreninger og klubber til forskellige aktiviteter f.eks. sangaftener, foredrag og læsekreds.
Der serveres kaffe i ”Bogbrugsen”

Adresse 
Søndermarken 9
Ingstrup
9480 Løkken
Kontakt 
Elin Villerup
25391795