Gå til hovedindhold
Åben Have

Nystartet eventhave

Følg med fra år 1 - Haven åbnes for første gang i forbindelse med Crazy Dog Days på Lilleskov Slot.

Kaffe/Kage kan købes

Hunde er velkomne

Mad må medbringes

Åbent efter aftale

Haven er handicapvenlig

Åbningstider 
Pris 
0
Medlemspris 
0
Beskrivelse af haven 

I forbindelse med vores første store event Crazy Dog Days kombinerer vi med gratis adgang til haven. Vi er i en proces med at omlægge de ca 11.000 m2 have til en kombination af privat og eventhave. Og man har mulighed for at følge med fra år 1.
Jeg er uddannet blomsterdekoratør og siden overtagelse af huset i juli 2021 har vi lagt ca 3000 løg og rykket rundt på eller nyplantet ca. 1000 planter . Der er anlagt en ny ca 150 m lang stor vold med bla. forskellige typer rhododendron, azalier, påskeklokker mv. 6 nye tema/event bede bl.a Heksehaven med et væld af spændende krydderurter, noget for alle der enten kan smages, røres ved, duftes til eller blot nydes med øjet. Et pileanlæg i bunden af haven omkranses af bl.a. høje birk og gamle smukke egetræer og her får biodiversiteten frit spil.
Learning by doing - Haven er ikke et projekt vi forventer at blive færdige med, mere et lettere kaotisk, sjovt, anderledes og sprudlende eventyr, der tager form uden helt faste rammer. Kreativiteten skal have frit løb og vi er bl.a. ved at integrerer en forhindringsbane i omgivelserne.
Haven, grunden og omgivelserne skal opleves, for det kan ikke beskrives - det skal mærkes.

Adresse 
Ågårdvej 51
7323 Give
Kontakt 
Lotte Höhrmann
22770706