Gå til hovedindhold
Åben Have

Vores lille paradis

Mange forskellige træer, buske, klatreplanter, hostaer, bunddække, pergolaer, siddepladser og små overraskelser.
Åbningstider 
30. maj 2021 11:00 til 15:00
Pris 
0
Medlemspris 
0
Beskrivelse af haven 

Fra vildnis til daglig glæde. Under konstant forandring gennem 23 år har vi skab vores eget paradis. Pergolaer med klatreplanter - klematis, roser, rådhusvin, blåregn, vedbend og klatrehortensia. Stier og siddepladser i skygge og sol, så haven kan ses fra forskellige vinkler, giver grobund for nye ideer. Terrasser mod syd og vest, hvor der altid kan findes læ. Stedsegrønne og løvfældende træer og buske - rhododendron, parykbusk, tørstetræ, troldakacie, gingo biloba, troldhassel, pagodebusk - nogle klippede andre opstammet.
Græsser, hosta, vedbend, forårsløg i hundredvis. Lidt spiseligt - hindbær, brombær, blåbær, æbler og figner, som kan nydes på den daglig gåtur gennem haven. Små springvand og foderpladser til glæde for både fuglene og beskueren. Sidst men ikke mindst en dejlig glas pavillon med et figentræ og diverse sarte planter, så haven kan nydes trods vind og vejr. Kom og se.

Lørdag den 29. maj og søndag den 30. maj er der mulighed for at besøge flere spændende haver i nærheden. Søg evt. på kort visning.

Adresse 
Bredholtvej 44
2650 Hvidovre
Kontakt 
Marian Andersen
30264888