fbpx Deltag i undersøgelsen | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Artikel for alle

Deltag i undersøgelsen

Deltag i Haveselskabets anonyme undersøgelse omkring forventninger til adfærd i tilfælde af fuldt forbud mod sprøjtemidler i private haver.
29. februar 2020

Deltag i undersøgelsen - klik her

Der verserer en politisk debat om forbud mod glyphosatbaserede produkter (fx Roundup) i private haver. Helt grundlæggende mener Haveselskabet, at sprøjtemidler ikke hører til i private haver, og vi arbejder for, at vi dyrker vores haver med omtanke for naturen.

Vi ved da heldigvis også, at haveejerne kun står bag blot 1% af forbruget af bekæmpelsesmidler. Alligevel er debatten om glyphosat vigtig for os, for det er afgørende, at ny mulig lovgivning bliver lavet på baggrund af fakta og ikke følelser.

For at støtte op om politikernes arbejde og sikre, at der træffes gode belsutninger, har vi besluttet at invitere til en undersøgelse om haveejeres syn på problemer i haverne og deres forventninger til alternative løsninger, hvis et fuldt forbud mod sprøjtemidler i private haver indføres. 

Undersøgelsen er 100% anonym med det formål, at vi gerne vil have så oprigtige og så mange besvarelser som overhovedet muligt.

Det tager ca 5 min at besvare de 29 spørgsmål.

Deltag i undersøgelsen - klik her

 

Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.