Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

AFLYST - Foredrag v/Laila Sølager

Indret haven til bier, andre insekter og din egen travle familie. - Havens indretning og plantevalg - UDSAT

Info

Hvornår 
22. oktober 2020
19:00 - 21:30
Pris 
100,- incl kaffe/æblekager
Medlemspris 
75,- incl kaffe/æblekager
Afdeling/kreds 
Bjerre Herred

Grundet det stigende smittetryk/restriktioner ved COVID19 har vi valgt at udvise rettidig omhu og aflyse/udsætte dette arrangement!!!!!! Vi håber og arbejder på at kunne gennemføre på et senere tidspunkt. 

Indret haven til bier, andre insekter og din egen travle familie.

Torsdag den 22. oktober kl. 19.00.

Foredraget handler om havens indretning og plantevalg, så både mennesker, bier, sommerfugle og andre insekter har det godt. Haven må gerne være nem at passe, det giver mere tid til familien og tid til at nyde insektlivet i haven samt arbejdet med honningen, hvis man vil prøve kræfter med bistader i haven.

Få viden og inspiration til hvordan haven bliver en skøn plet for både mennesker og bier. Havearkitekt og planteskolegartner Laila Sølager giver videre af egne erfaringer med både bier og haveindretning. Laila har mere end 25 års erfaring med haver og 5 års erfaring med bier. Det danner grundlag for et foredrag med masser af billeder, hvor I får idéer til havens indretning og til det plantevalg, der passer både til flittige bier og travle mennesker.

Bier bestøver og vi får mange bær - ja det er afgørende for et spiseligt udbytte i haven, at der er gode forhold for bier og andre bestøvere.

Laila: ”Haven er det udendørs hjem for de mennesker, der bor i huset. Fuld af oplevelser til alle sanser – dufte, farver, stemning, lyd og smag.” Se mere på: https://www.have-ideer.dk/

Entre incl. kaffe og forskellige æblekager kr. 75,- (ikke medlemmer kr. 100,-)

Stouby Skole, Vejlevej 93, 7140 Stouby

 (parkering og indgang foran skolen mod Vejlevej)

Adresse 
Vejlevej 93
Stouby Skole
7140 Stouby

Tilmelding ikke nødvendig