fbpx AFLYST Julehygge 2020 | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

AFLYST Julehygge 2020

Aflyst på grund af Corona-situationen.

Info

Hvornår 
19. november 2020
19:00 - 22:00
Pris 
125 kr. inkl. gløgg og æbleskiver
Medlemspris 
100 kr. inkl. gløgg og æbleskiver
Afdeling/kreds 
Jammerbugt

Jeg elsker jul, siger Lise Skjærbæk, der i år skal vise os nye ideer til julekreationer, og hun fortæller videre: Jeg begynder altid tidligt og laver masser af dekorationer. Derfor var min dejlige mor ikke sen til at sige til mig “al den juleenergi, skal du omsætte til en forretning” - og det gjorde jeg. Måske havde hun også i tankerne, at jeg skulle holde mine juleudgifter nede? For jeg gir´ den gas! Jeg lavede en hobbyvirksomhed, og sælger mine julekreationer foran min hoveddør. Jeg kommer oprindeligt fra Brovst, men har de sidste 25 år boet i Fjerritslev.
Mine juledekorationer har et naturligt præg, og jeg forsøger at føre den store upolerede skov og rå natur ned i noget enkelt. Jeg øver mig i de røde toner, men sløjfer bliver det sjældent til. Alt hvad jeg kan af “teknikker” er selvlært. Blomsterbinder er jeg bestemt ikke, men jeg bliver me-get inspireret af de dygtige folk.
Jeg viser ca. 10 forskellige julekreationer - lige fra mospuden på havebænken til dekorationen til julebordet - alle kan være med og lave det, når man kommer hjem.
Jeg glæder mig til at vise jer det, jeg synes er super sjovt.

Under gløggen sælges og udtrækkes amerikansk lotteri bl.a. med præmier fra aftenens demonstration.

Adresse 
Sport og Kulturcenter Brovst
Damengvej 2
9460 Brovst
Kontaktperson 
Marie Røge
20468120
Tilmeldingsfrist 
16. november 2020