fbpx AFLYST !!! (pga. Corona-forsamlingsforbud) Foredrag om køkkenhave med smukt design. Obs. behov for tilmelding (pga. corona-restriktioner) inden d. 7. november 2020 | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

AFLYST !!! (pga. Corona-forsamlingsforbud) Foredrag om køkkenhave med smukt design. Obs. behov for tilmelding (pga. corona-restriktioner) inden d. 7. november 2020

Janus og Kåre fra Bergs Fairytale Garden nær Haslev vil fortælle om selvforsyning i køkkenhaven, samt smukt design

Info

Hvornår 
09. november 2020
19:00 - 21:00
Pris 
80 kr.
Medlemspris 
50 kr.
Afdeling/kreds 
Lolland-Falster

Janus og Kåre vil i foredraget denne aften fortælle om selvforsyning og tanker bag og hvorfor parret valgte at blive selvforsynende, hvilke afgrøder de bruger, og hvorfor de bruger farverige afgrøder frem for de normale sorter. Parret vil også komme ind på design og hvordan man kan få en køkkenhave til at være lige så smuk som en prydhave. De fortæller om, hvordan de leger med koncepterne og at de ikke er bange for at fejle. Til sidst vil de også komme ind på det at have høns i haven og hvordan de arbejder med avlen, for at få de smukke æggefarver frem. 

Se mere om Janus og Kåre på https://www.facebook.com/Bergsfairytalegarden/

Se også artikel i Haveselskabets magasin Haven - September 2019 fra side 22. 

Der er nu behov for tilmelding til arrangementet pga. corona-restriktioner. Vi må ikke være for mange samlet på ét sted, som reglerne er nu !!! Derfor maks. antal. 

Tilmelding til Lene Andersen, tlf. 61995280 eller pr. mail: leneogjean@gmail.com senest d. 7. november !!!

Oplys navn, medlem eller ej, telefonnr. og mailadresse.

Vedr. betaling: Ved indgangen.

Obs. vedr. parkering: Rosenvænget har ikke mange parkeringspladser, så kør istedet til Hovedbibliotekets parkeringsplads (Kongensgade 43). Der er ikke langt at gå til Rosenvænget.

 

Adresse 
Foredragssalen, 1. sal
Rosenvænget 17
4800 Nykøbing F.
Kontaktperson 
Lene Andersen
61995280
Tilmeldingsfrist 
7. november 2020
Antal deltagere 
60
Tilmeld dig her