Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Aften med Claus Dalby

Inspirationsaften med havemennesket, forfatteren, forlagsdirektøren osv. Claus Dalby.

Info

Hvornår 
04. marts 2021
19:00 - 21:30
Pris 
250 kr.
Medlemspris 
150 kr.
Afdeling/kreds 
Måbjerg

Den 4. marts 2021 er det lykkedes Haveselskabet Måbjerg Kreds at få Claus Dalby til at komme og fortælle om "Små haver. Store drømme".

Der vil være masser af skønne billeder, som Claus har taget på sin færd rundt i landets haver. Og så vil han naturligvis kommentere på billederne.

Claus er en utrolig vidende og inspirerende foredragsholder. Om foredraget siger han:

"Det er en kendt sag, at nutidens haver er mindre end før i tiden, men det betyder ikke, at der ikke er mulighed for at indrette sig med planter og lave hyggelige grønne oaser. Tværtimod er det nemmere at skabe stemning i et intimt rum. I mit foredrag præsenterer jeg en række haver, der alle har det til fælles, at de er under 400 kvadratmeter, og i mange tilfælde noget mindre. Der er eksempler fra rækkehushaver, byhaver, parcelhushaver og kolonihaver. Jeg viser, hvordan haverne er indrettet, og der er mange gode råd og tips til dem, der kun har en begrænset grund til rådighed."

I løbet af aftenen vil der være en forfriskning.

Claus glæder sig rigtig meget til at komme tilbage til Holstebro, hvor han har boet en del år, og dele ud af sin viden.

Billetter tildeles efter "først-til-mølle"princippet, så de, der bestiller billet først, kommer til at sidde forrest i salen.

For at din tilmelding skal være gældende, skal du have indbetalt billetprisen. Du skal først tilmelde dig og derefter betale. Når det er sket, får du en mail tilbage om, at der er lagt billetter fra til dig.

 Ved betaling SKAL du opgive navnet på den person, billetterne er bestilt til. Du kan overføre penge via netbank til kredsens kontonr. 76081776940 og huske at skrive dit navn på. Eller du kan overføre pengene via mobile pay til "box67553". Du skal i stedet for de sædvanlige 8 tal skrive box efterfulgt af de 5 tal uden mellemrum. Husk at tjekke, at pengene overføres til Haveselskabet Måbjerg Kreds, Annette Semann Skytte, inden du godkender endeligt. Og husk at påføre dit navn. Overførslen SKAL være foretaget senest dagen før arrangementet, altså senest den 3. marts 2021. Tak for denne hjælp.

Er du ikke medlem af Haveselskabet Måbjerg Kreds, bedes du medbringe dit medlemskort, hvis du er medlem af Haveselskabet.

 

 

Adresse 
Kirkestræde 13
Bibliotekssalen, Holstebro Bibliotek
7500 Holstebro
Kontaktperson 
Annette Skytte
30193633
Tilmeldingsfrist 
25. februar 2021
Antal deltagere 
207
Tilmeld dig her