fbpx Den sanselige have | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Den sanselige have

Helle Troelsen fortæller, hvordan man laver en have, der taler til sanserne og som tager hensyn til biodiversiteten.

Info

Hvornår 
05. november 2020
19:30 - 21:30
Pris 
75 kr.
Medlemspris 
50 kr.
Afdeling/kreds 
Haderslev

Helle Troelsen er kendt som ejer af og havevært i Troensehaven på Tå-singe. I efteråret 2018 udgav hun sammen med journalist Karen Syberg og fotograf Stuart Mcintyre den smukke og roste bog ”Haven i Troense”.
Bogen er ikke kun endnu en havebog, den er en smukt illu-streret gennemgang af tan-kerne og ideerne bag haven – og en fortælling om årets gang i den økologiske have. Med i fortællingen ligger der mange praktiske råd og anvisninger. Helle Troelsen er havearkitekt og professionel rådgiver ved nyanlæg og omlægning af ha-ver. Siden oktober 2019 har Helle Troelsen desuden været fast skribent i Jydske Vestkystens magasin ”Livsstil” hver søndag.
Foredraget tager udgangspunkt i, hvordan man anlægger en have, der taler til alle sanser og som samtidig tager hensyn til biodiversiteten, med både le-vesteder og planter til tiltrækning af nyttedyr. Men lige som i bogen ”Haven i Troense” bliver det en fortælling med mange tips og tricks undervejs. Glæd jer.
Alle er velkomne til foredraget. Entre bliver 50 kr. for medlemmer og 75 kr. for ikke-medlemmer af Haveselskabet. Entreen omfatter også kaffe og kage.

Adresse 
Nørskovgårdvej 24
Det Grønne Forsamlingshus
6100 Haderslev
Kontaktperson 
Poul Pedersen
4521646084
Tilmeldingsfrist 
1. november 2020