Gå til hovedindhold
Arrangement - Plante- og havemarkeder

Forårsplantemarked i Den Grønne Verden ved Søllestedgård Gods på Lolland - Fri entre for både standholdere og besøgende.

Alle er velkomne til at medbringe planter i potter, forsynet med navneskilte, og/eller haverelaterede emner.

Info

Hvornår 
09. maj 2021
13:00 - 16:00
Pris 
0 kr.
Medlemspris 
0 kr.
Afdeling/kreds 
Lolland-Falster

Forårsplantemarkedet afholdes i år ved Den grønne Verden, Søllestedgård Gods på Lolland,  - hvis vi da må afholde arrangementet iht. Corona-restriktioner, når vi når til maj måned? ......  Ellers vil det komme til at stå på vores hjemmeside, hvis vi må aflyse, men vi håber og tror på, det bliver muligt (vi krydser fingre ! ) 

Forårsplantemarkedet har ellers i efterhånden mange år været afholdt i Købelev, men tiden er nu inde til at flytte markedet til et nyt sted, og bestyrelsen har fået en aftale i stand med gode folk bag et nyt projekt i Søllested.

Bag Den Grønne Verden står Gert og Asger Lünekilde, far og søn, der i samarbejde med godsejer Ulrik Th. Jørgensen vil skabe en bæredygtig produktion af et hav af forskellige grøntsager, urter og blomster, til glæde for restaurantkunder og de private kunder, som kommer forbi deres gårdbutik. 

Fra marts måned planlægges gårdbutikken at kunne sælge friske grønne produkter, som er høstet om morgenen, i pakkeriet pakkes der dagligt til levering hos butikker og restauranter og besøgende i butikken kan ligeledes nyde kaffe og frugt, desserter og lette frokostretter i Spiseriet. 

På dagen for plantemarkedet er det derfor muligt, at besøge både gårdbutik og Spiseriet, idet Gert og Asger tænker at planlægge lidt af hvert i forhold til traktement (dette er dog for de besøgende's egen regning). 

Bestyrelsen for Haveselskabet - Lolland Falster afd. og folkene bag Den Grønne Verden er spændte på arrangementet, og beder til, at besøgende denne dag vil være tålmodige, især nok i forhold til parkering og andet logistik, men umiddelbart virker stedet til at kunne favne et arrangement som Haveselskabets plantemarked. Faktisk planlægger Gert og Asger flere arrangementer over året. Tjek derfor Den Grønne Verdens hjemmeside eller Facebook vedr. dette. 

Det er gratis at have en stand ved plantemarkedet og der er gratis entré til plantemarkedet for besøgende. 

Så er det bare at håbe, at vejret er med os denne dag. 

VI GLÆDER OS !  

Læs mere om Den Grønne Verden her:  www.dengronneverden.dk

 

 

 

Adresse 
Den Grønne Verden, Søllested Gård Gods
Søllestedgårdvej 4
4920 Søllested
Kontaktperson 
Birthe Magnusson
30828475

Tilmelding ikke nødvendig