Gå til hovedindhold
Arrangement - Plante- og havemarkeder

HAVEMARKED Rønnebæksholm 

Haveselskabets store havemarked i parken ved Rønnebæksholm og kunstudstillingen indendørs er et godt sommertilbud.

Info

Hvornår 
20. august 2022
10:00 - 14:00
Pris 
Kr. 30, gratis for børn og unge u. 18 år
Medlemspris 
Kr. 30, gratis for børn og unge u. 18 år
Afdeling/kreds 
Faxe-Stevns
Næstved
Sydsjælland-Møn

HAVEMARKED Rønnebæksholm               

Lørdag den 20. august 2022 kl. 10-14 danner Rønnebæksholm ved Næstved rammen om et stort havemarked og en spændende kunstudstilling.

Haveselskabets store havemarked i parken ved Rønnebæksholm og kunstudstillingen indendørs er et godt sommertilbud til hele familien. På havemarkedet er der mange ting at se og meget at lade sig inspirere af på de mange stande, der ligger smukt i den dejlige park.

Lørdag den 20. august kl. 10 åbner sommerens havemarked på Rønnebæksholm. Det er Haveselskabet der står bag arrangementet, med spændende planter og gode råd til haven. Man behøver dog ikke have grønne fingre for at nyde havemarkedet på Rønnebæksholm, for de mange hobbygartnere og professionelle der sætter deres stande op i parken, deler gerne ud af gode råd om blomster og bede.  Der mange ting at se og meget at lade sig inspirere af, på de mange stande, hvor der sælges masser af planter og haverelaterede ting.

Hvis du har planter i overskud i din have, så er du velkommen med en salgsbod, en salgsplads, som kan være et lille stade eller en trailer. Det koster to planter, som vil blive udloddet blandt publikum. Du kan tilmelde dig hos Ruth Tange, tlf. 40 21 15 08.

Har du potter tilovers, kan du tage dine rengjorte potter med til vores ”Plantebar”. Hvor gæster frit kan tage potter hjem (NB ingen tilmelding)

I Haveselskabets telt kan man se om man har vundet en plante på entrebilletten, møde ligesindede og få en hyggelig havesnak. Ligesom du kan deltage i konkurrencen om at binde den flotteste buket. 

Du kan deltage i konkurrencen om at binde den flottese buket, bundet af havens og naturens blomster, aflever gerne buketten ca. kl. 10 i Haveselskabets telt, hvor alle gæster kan stemme, kl. 12.30 tælles de afgivne stemmer op, der er gevinster til `buketten` og blandt de afgivne stemmer.

Gevinster skal afhentes i Haveselskabets telt inden kl. 14, da de ellers tilfalder Haveselskabet Sydøstsjælland.

Besøg også den store Herregårdshave, der er smukt anlagt i geometriske bede.

Udover Havemarkedet er også den 6.000 m2 store herregårdshave med blomster og urter et besøg værd og sidst men ikke mindst Rønnebæksholms kunstudstilling, som billetten også dækker.

Der kan købes kaffe/ vand/ kage.

Tid: lørdag d. 20. august kl. 10-14

Sted: Parken, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

Entre: 30 kr. for voksne, børn og unge under 18 år gratis. Der er lodtrækning på indgangsbilletterne, både for børn og voksne.

Billetten til havemarkedet giver også adgang til Rønnebæksholms aktuelle udstilling.

Har du spørgsmål vedr. denne pressemeddelelse, kan du kontakte:

Ruth Tange Telefon.: 40 21 15 08

e-mail: rt@haveselskabet.dk 

 

 

Adresse 
Rønnebæksholm 1
4700 Næstved
Kontaktperson 
Ruth Tange
40211508

Tilmelding ikke nødvendig