Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Kom videre med dit drivhus

Lars Lund giver tips til såvel erfarne som uerfarne drivhusejere om indretning, byggeri og andre måder at dyrke på.

Info

Hvornår 
14. april 2021
19:00 - 21:30
Pris 
60,- kr.
Medlemspris 
30,- kr.
Afdeling/kreds 
Graasten og Omegnen

Lars Lund har siden 1982 og indtil for nylig været JydskeVestkysten og 13 andre avisers faste havejournalist og skriver også for danske og udenlandske magasiner. I alt følges han af over en halv million læsere. Hans blok ”drivhusklubben.dk” har 50.000 medlemmer i hele Skandinavien samt Tyskland. Herudover har han en YouTube kanal med foreløbig 30 film med tips til drivhus og have. Han er forfatter til 3 drivhusbøger udgivet på forlaget Gyldendal, hvoraf den sidste ”Kom videre med dit drivhus”, danner baggrund for foredraget.
I foredraget gives tips til såvel erfarne som uerfarne drivhusejere. Lars Lund sidder i Haveselskabets ekspertpanel, er ejer af kommunikationsvirksomheden Grøn Kommunikation og tidligere af anlægsgartnerfirmaet Lund Park og Have.
Foredraget ”Kom videre med dit drivhus” er med flotte inspirationsbilleder og tips til indretning, byggeri, andre måder at dyrke på, og tips til stormsikring af dit drivhus. Du får mulighed for at stille de spørgsmål netop du brænder for, og der vil være særlige gode tilbud på nogle af Lars Lunds bøger.
Selvom du ikke har drivhus, kan du sagtens få noget ud af Lars’ foredrag. Han har en stor viden om havebrug og kan fortælle i timevis.

Stedet for arrangementet er ikke fastlagt endnu.
Følg med på denne side, Facebook og Gråsten Avis.

Adresse 
Oplyses senere
6300 Gråsten
Kontaktperson 
Henrik Lausen
74449779

Tilmelding ikke nødvendig