Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

Podekursus Aflyst pga Corona

Lær at pode dine egne frugttræer med Podemesteren Boi Jensen

Info

Hvornår 
03. marts 2021
17:30 - 22:00
Pris 
225
Medlemspris 
175
Afdeling/kreds 
København

Nu har du mulighed for at lære at pode dine egne frugttræer. Haveselskabet har truffet aftale med Podemesteren Boi Jensen fra frugtræplanteskolen "De gamle sorter" om en undervisningsaften, hvor man helt fra bunden kan lære at pode frugttræer.

Der er nu noget særligt ved selv at kunne pode sine egne frugttræer, og du er meget velkommen til at medbringe podekviste fra et udvalgt træ - måske et du husker fra barndommen og vil bevare ud i fremtiden.

Ud over den grundlæggende teori vil du for mulighed for at øve dig i praksis. I første omgang øver vi os på pilekviste, men når vi føler os dygtige nok, vil vi kaste os over de rigtige grundstammer og podekviste. Boi Jensen medbringer alt hvad du behøver af knive, podevoks, sakse mv og ligeledes et bredt udvalg af æblesorter, især de lidt ældre af slagsen. Der vil være mulighed for at fremstille to frugttræer, som du kan tage med hjem og plante i din have. På kurset er der mulighed for at købe alle mulige remedier til podning herunder grundstammer. Skal du bruge grundstammer i større antal, vil det være en god ide at kontakte Boi i forvejen. Inkluderet i prisen er også kaffe og kage i pausen.

Du kan også deltage i kurset i Roskilde / Køge d. 2.03 eller i Sydvestsjælland d. 4.03. Se deres hjemmesider.

Adresse 
kommer senere
kommer senere
kommer senere kommer senere
Kontaktperson 
Birthe Samuelsen
24947614
Tilmeldingsfrist 
24. februar 2021
Antal deltagere 
35