Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

Podekursus udsat til 2022!

Lær at pode dine egne frugttræer med Podemesteren Boi Jensen

Info

Hvornår 
04. marts 2021
17:30 - 22:00
Pris 
225
Medlemspris 
175
Afdeling/kreds 
Sydvestsjælland

Nu har du igen mulighed for at lære at pode dine egne frugttræer. Haveselskabet har truffet aftale med Podemesteren Boi Jensen fra frugtræplanteskolen "De gamle sorter" om en undervisningsaften, hvor man helt fra bunden kan lære at pode frugttræer.

Der er nu noget særligt ved selv at kunne pode sine egne frugttræer og du er meget velkommen til at medbringe podekviste fra et udvalgt træ - måske et du husker fra barndommen og vil bevare ud i fremtiden.

Ud over den grundlæggende teori vil du for mulighed for at øve dig i praksis. I første omgang øver vi os på pilekviste, men når vi føler os dygtige nok vil vi kaste os over de rigtige grundstammer og podekviste. Boi Jensen medbringer alt hvad du behøver af knive, podevoks, sakse mv og ligeledes et bredt udvalg af æblesorter, især de lidt ældre af slagsen. Der vil være mulighed for at fremstille 2 frugttræer som du kan tage med hjem og plante i din have. På kursuset er der mulighed for at købe alle mulige remedier til podning herunder grundstammer. Skal du bruge grundstammer i større antal vil det være en god ide at kontakte Boi i forvejen. Inkluderet i prisen er også kaffe og kage i pausen.

Du kan også deltage i podekursus andre steder på Sjælland. Boi jensen vil besøge Roskilde/Køge afdelingen d. 2. marts og Københavnsafdelingen d. 3. marts. Se de respektive hjemmesider

Adresse 
Vestergade 4
Skælskør Bibliotek
4230 Skælskør
Kontaktperson 
Magnus Gammelgaard
22283347
Tilmeldingsfrist 
28. februar 2020
Antal deltagere 
35
Tilmeld dig her