fbpx Succes i drivhuset. Foredrag med hortonom og havekonsulent Bente Mortensen - OBS TILMELDING | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Succes i drivhuset. Foredrag med hortonom og havekonsulent Bente Mortensen - OBS TILMELDING

Foredrag om drivhuslivets mange glæder (og sorger måske). Bliv inspireret til indretning, planteglæder og dyrkning.

Info

Hvornår 
22. marts 2021
19:00 - 21:30
Pris 
80 kr.
Medlemspris 
50 kr.
Afdeling/kreds 
Lolland-Falster

Kom til Haveselskabets foredrag og få en smag på drivhuslivets mange glæder og bliv inspireret til indretning, planteglæder og dyrkning med en af forfatterne til Politikkens bog om drivhuset.

Hortonom og havekonsulent Bente Mortensen vil dele ud af sin viden om drivhusets mange muligheder for dyrkning af planter, der beriger smags- og synssanserne hele sæsonen. Kender vi Bente ret, vil dette ske finurligt og humoristisk og med et glimt i øjet.

Drivhuset er ikke længere kun til dyrkning af planter, men er også et centralt samlingspunkt for den moderne familie. Under drivhusets tag forenes planteoplevelser med det sociale liv og udvider muligheden for at være udenfor og nyde det grønne. Det giver nogle helt særlige smagsoplevelser, at høste egne krydderurter og grøntsagerne er bare mere sprøde og velsmagende.

Drivhusets magi ligger i planterne og med et drivhus bliver det muligt at forlænge sæsonen både om foråret og ved at tage stiklinger og drive ting frem tidligere om foråret i stedet for at vente på, at de selv kommer frem i haven.

Tilmelding til Lene Andersen, tlf. 61995280 eller pr. mail:

leneogjean@gmail.com

senest mandag d. 15. marts 2021 !!!  (efter "først til mølle"-princip pga. begrænset deltagerantal). 

Oplys navn, medlem eller ej, telefonnr. og mailadresse.

Vedr. betaling: Ved indgangen.

Obs. vedr. parkering: Rosenvænget har ikke mange parkeringspladser, så kør istedet til Hovedbibliotekets parkeringsplads (Kongensgade 43). Der er ikke langt at gå til Rosenvænget.

Adresse 
Foredragssalen 1. sal
Rosenvænget 17
4800 Nykøbing F.
Kontaktperson 
Lene Andersen
61995280
Tilmeldingsfrist 
15. marts 2021
Antal deltagere 
60
Tilmeld dig her