Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

svampetur i Årup skov

Kom med på svampetur i Årup Skov.

Info

Hvornår 
28. september 2019
10:00 - 13:00
Pris 
50 kr
Medlemspris 
25 kr
Afdeling/kreds 
Aabenraa

Der er spisesvampe i de danske skove hele året, men fra august til oktober finder du flest. Denne tur skal give os mulighed for at få et blik ind i svampenes spændende verden. Hertil får vi hjælp af svampeeksperten Anker Hansen, der har mangeårig solid erfaring på svampeområdet. Anker er pensioneret biologilærer og har stået for utallige ture på svampejagt i landsdelens skove.

Vi starter turen ved Skovlyst Naturskole, hvor vi går ind i skoven sammen med Anker Hansen, der deler ud af sin viden om, hvilke svampe der kan blive til lækre retter, og hvilke vi skal undgå. Vi plukker hver især og fylder i kurvene og efter ca. 2 timer returnerer vi til mødeste-det. Nu vil Anker Hansen gennemgå indholdet af hver enkelt kurv og bestemme hver enkelt svamp. Her kan en fyldt kurv godt ende med at blive halvtom, men så er indholdet også spiseligt.

Til turen skal man være praktisk påklædt med solidt fodtøj/gummistøvler, da der kan være fugtigt nogle steder. Vi skal medbringe en kurv, som ikke skal være for lille, og en lille kniv.

Tag gerne kaffe med. Haveselskabet giver kage. 

Alle er velkomne og tag gerne børnene med.

Adresse 
Årup Skovvej 25
P-plads ved Skovlyst naturskole
6200 Aabenraa
Kontaktperson 
Ingrid Clausen
29850082
Tilmeldingsfrist 
14. september 2019

Få masser af inspiration

I magasinet HAVEN kan du læse om nye tendenser, spændende haver, beddesign - og sjove "gør det selv" projekter. HAVEN udkommer 10 gange om året.