Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

Tegn en haveplan

AFLYST - tilmeldte får direkte besked pr. mail.

Info

Hvornår 
05. oktober 2019
10:00 - 16:00
Pris 
975
Medlemspris 
750
Afdeling/kreds 
Syddjurs

Har du haft lyst til at få besøg af en havearkitekt, men ikke rigtig fået gjort noget ved det? Så er chancen her for at få en konkret haveplan til en absolut favorabel pris.
For uanset om du har en stor eller lille have, kan du denne dag få friske og brugbare ideer til at anlægge/forny et mindre areal, fx området ved terrassen (der ofte har karakter af en have i haven). Det kan også være, du drømmer om at inddrage en bid af græsplænen og lave en ny siddeplads eller et drivhus.  Eller måske har du  problemer med et hjørne, hvor 'ingenting vil gro', eller forhaven, der trænger til et frisk pust. 
Hvis du har en have, der er så lille, at den simpelt hen er et rum i sig selv, kan du også være med.

Du skal selv tegne, men havearkitekt Ellen Lærke giver et grundigt oplæg og er dernæst til rådighed med al sin erfaring og ekspertise, og du vil således komme hjem med et konkret forslag til, hvordan du forbedrer din have og måske ligefrem får løst nogle problemer.
Jo mindre areal, du vil arbejde med, jo mere detaljeret kan du forvente, at din plan bliver.

PROGRAM
Lørdag formiddag fortæller havearkitekt Ellen Lærke Jørgensen om havestemninger i mindre haverum. Vi ser et bredt udsnit af stemningsfulde terrasser o.l., hvor Ellen uddyber virkemidlerne og noget af det, man skal tænke på. Ellen viser desuden eksempler på, hvordan små terrasser og siddepladser placeret forskellige steder i haven kan give spændende og intime oplevelser og nye kik.

Efter foredraget har du tid til at tænke over oplæggets ideer, mens vi spiser frokost (inkl. i prisen).

Resten af dagen tegner vi vores egen haveplan under kyndig vejledning af havearkitekten, der vil være til rådighed med gode råd, sparring og ideudveksling. Hjælpen kan dreje sig om alt fra placering og proportioner til materialevalg og planter.

Du skal selv medbringe en tegning over det areal, du vil arbejde med. På workshoppen udleverer Ellen noget specielt papir, som havearkitekter anvender. Det lægger du over din originale tegning, og ved at tegne på det specielle papir, ødelægger du ikke originalen.

Der vil være forskellige bøger og magasiner til rådighed som inspiration.

Medbring til workshop: Tegning af egen terrasse/gårdhave/lille have i 1:100 (1 cm = 1 meter) eller 1:50 (1 cm = ½ meter). Mål nøjagtigt. Afsæt vigtige elementer, som døre, vinduer, træer og buske, bygninger, dæksler m.m. Brug tykke streger, så de kan ses gennem det papir, der lægges over.
Medbring desuden blyanter (ikke kuglepen), lineal, viskelæder, evt. havebøger og anden inspiration.

Ellen Lærke Jørgensen er medlem af Havearkitektgruppen og har stor erfaring med at tegne og rådgive.

PRIS er inklusiv fuld forplejning.

TILMELDING: Er gældende og bindende (først til mølle), når beløbet er modtaget.

BETALING: Kun ved bankoverførsel til Rønde Sparekasse: 9354  001800004 eller MobilePay nr.: 61874
HUSK - HUSK at anføre dit navn på indbetalingen

Workshoppen aflyses ved mindre end 10 deltagere.

Adresse 
Kirkepladsen 2
Skødstrup Sognegård
8541 Skødstrup
Kontaktperson 
Lisbeth Rosdahl
30426416
Tilmeldingsfrist 
15. september 2019
Antal deltagere 
15
Tilmeld dig her

Få masser af inspiration

I magasinet HAVEN kan du læse om nye tendenser, spændende haver, beddesign - og sjove "gør det selv" projekter. HAVEN udkommer 10 gange om året.