Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Terrasser og gårdhaver - AFLYST

Have- og landskabsarkitekt, Ellen Lærke Jørgensen, vil fortælle om stemningsfulde terrasser og gårdhaver.

Info

Hvornår 
30. marts 2020
19:00 - 21:00
Pris 
100 kr. inkl. kaffe/kage
Medlemspris 
80 kr. inkl. kaffe/kage
Afdeling/kreds 
Randers

Terrassen er en vigtig ramme for familiens udeliv. Havearkitekt Ellen Lærke Jørgensen fra Havearkitektgruppen viser eksempler på stemningsfulde terrasser i forskellige udformninger.
Terrassen kan være placeret mellem bygninger og få en frodig gårdhavekarakter som den lille have i haven, og den lille terrasse og siddeplads placeret forskellige steder i haven kan blive spændende og intim.
Der er mange forhold, som har betydning for, hvornår udformningen bliver vellykket og indbydende. Gode læforhold øger antallet af dage på terrassen, mens dufte, farver og fugleliv giver sanseoplevelser. Pergolaer og sejloverdækninger giver mulighed for ophold på terrassen på de varme dage og værner samtidig mod duggen på lange sommeraftener.
Terrassens placering ved huset kan volde problemer, hvis huset har høj kælder,, eller hvis terrassen ikke ligger i niveau med haven.
Vi ser på spejlbassiner og udekøkkener, vi gennemgår en bred vifte af belægninger og varierede beplantninger, som alt sammen giver fine helheder og dejlige opholdsrum for familien.
Havesæson 2020 er i gang, og her er mulighed for at blive inspireret til nye tiltag omkring vores udeliv.

Adresse 
Spentrup Sognegård, Stationsvej 45
8981 Spentrup
Kontaktperson 
Kirsten Høgholm
29604259
Tilmeldingsfrist 
26. marts 2020