Gå til hovedindhold
Arrangement - Julearrangementer

Vi laver juledekorationer

Kirsten fra Naturbinderiet vil hjælpe os med at lave vores egne juledekorationer.

Info

Hvornår 
05. december 2022
19:00 - 21:30
Pris 
150 kr
Medlemspris 
75 kr
Afdeling/kreds 
Måbjerg

Den 05. december bliver der mulighed for at få hjælp til at lave vores helt egne juledekorationer. Kirsten Pedersen fra Naturbinderiet i Mejdal stiller hele sin ekspertise til rådighed. Kirsten medbringer et par dekorationer til inspiration.

Vi har to gange haft Kirsten til at vise os sit bud på årets dekorationer ved juleinspirationer i Bibliotekssalen. Og det har været med stor succes. Kirsten er god til at fortælle, hvad hun laver, og det er på et plan, hvor vi alle kan være med. Så benyt dig endelig af denne enestående mulighed for at få lavet dekorationer lidt ud over, hvad du plejer at lave.

Kirsten medbringer oasis og lidt pyntemateriale til salg. Måbjerg Kreds sørger for gran fra Jørn Bertelsen. Du skal så selv medbringe den skål eller det fad, du gerne vil lave dekoration i/på. Derudover skal du have indsamlet mos, kogler, grene o. lign. fra naturen, hvis det skal i din dekoration. Du kan jo også være ejer af nogle helt bestemte juleting, som du meget gerne vil have med i dekorationen; så tag dem med. Og endelig skal du have lys og grensaks med.

I løbet af aftenen vil havekredsen være vært ved en forfriskning, som er med i prisen. Med i prisen er også gran.

Beløbet for deltagelse kan overføres senest den 02. december på kontonr. 76000001104306 eller via mobilpay på nr. 1581NA. Der tages også mod betaling ved indgangen.

 

Adresse 
Elkjærvej 26, Mejrup
Mejrup Kultur- og Fritidscenter
7500 Holstebro
Kontaktperson 
Pia Eliassen
24434405
Tilmeldingsfrist 
1. december 2022
Antal deltagere 
15
Tilmeld dig her