Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

Workshop om Planteformering

Vi gentager succes fra 2019 hvor deltagerne får mulighed for at få jord under neglene.

Info

Hvornår 
20. marts 2021
13:00 - 16:00
Pris 
225
Medlemspris 
150
Afdeling/kreds 
Aarhus

I denne workshop vil vi fokusere på stiklingeformering og såning på friland.
Alt sammen vil ske under kyndig vejledning af haveblogger Lotte Bjarke og Gartneriet Pedersen.

Om Lotte Bjarke:
Freelancer & Forfatter

Formidling af gode historier om planter, haver og gartnerier er mit hjertebarn. Ikke alene fordi det er dejligt at fortælle om det, der optager og glæder mig selv, men også fordi jeg håber at kunne dele ud af glæden og dermed være med til at udbrede interessen for haven.

Mit udgangspunkt er, at det er sjovt og rart at gå i haven og aldrig en sur pligt. Det gode ved at have og holde have er, at enhver kan tilpasse projektet efter lyst og ambitionsniveau. Det er ikke svært og alle kan være med – også dem der ikke tror, de har grønne fingre.

Gennem årene har jeg arbejdet som freelance skribent i utallige forskellige sammenhænge og med målgrupper, der strækker sig fra produktion over detailled til forbrugere.

Lotte Bjarke har bl.a. udgivet bøgerne: ”Sommerblomster - fra frø til fryd” og ”Slip haveglæden løs - fryd facts og fiduser”.

Om Gartneriet Pedersen
Gartneriet Pedersen, stedet hvor der i flere generationer er blevet produceret potteplanter og løgvækster.

Drivkraften for gartneriet har fra første færd været en brændende lidenskab og begejstring for ikke kun at producere men også at forædle og videreudvikle planter.

Hovedparten af Gartneriets produktion bygger på fordelen ved kombinationen mellem friland og væksthus, hvor en stor del af produktionstiden foregår på frilandsarealer. Dette giver mulighed for at præsentere nye planter – eller ‘gamle planter’ på nye måder.

Deltagergebyret bedes indbetalt på MobilePay 751225 eller over netbank på Aarhuskredsens konto: 5394 0243351 da vi helst ikke vil modtage kontanter. 

 

 

 

 

Adresse 
Gartneriet Pedersen
Solbjerg Søvej 13
8362 Hørning
Kontaktperson 
Hans Hviid
31522939
Tilmeldingsfrist 
15. marts 2021
Antal deltagere 
40
Tilmeld dig her