Gå til hovedindhold
630 kr.
Medlem i 1 år: få 10 numre af magasinet HAVEN + "Dyrk buketten" frøpakke
345 kr.
Medlem i 1/2 år: få 5 numre af magasinet HAVEN + 1 magasin & en håndcreme

Bliv medlem af Haveselskabet:

Og lige nu frister vi med et godt forårstilbud til dig! Du får frøpakken "Dyrk buketten" samt februar 2020-magasinet om sommerblomster til skærehaven (samlet værdi kr. 312), hvis du melder dig ind for 12 måneder. I frøpakken får du 6 forskellige frø:

1. Frøkenhat, Zinnia elegans ‘Envy’
2. Kinesisk hundetunge, Cynoglossum amabile 
3. Morgenfrue, Calendula officinalis ‘Snow Princess’
4. Papirknob, Ammobium alatum
5. Stolt kavaler, Cosmos bipinnatus ‘Sensation Albatros’  
6. Vingetobak, Nicotiana alata ‘Lime Green’ 

I februar 2020 magasinet finder du en udførlig trin for trin guide til at så sommerblomster. Du modtager naturligvis også aprilnummeret af magasinet HAVEN. Tilbuddet gælder til og med den 26. april. 

Hvis du melder dig ind for 6 mdr. sender vi en håndcreme og 1 tidligere magasin med til en værdi af kr. 182. 

Det får du også som medlem Haveselskabet:

1) GRATIS PROFESSIONEL OG PERSONLIG RÅDGIVNING - du kan få svar på alle dine havespørgsmål hos eksperterne i Haveselskabets Rådgivning helt gratis. Du kan spørge om alt fra planter, indretning, køkkenhave eller sygdomme. 

2) DANMARKS MEST LÆSTE HAVEMAGASIN 'HAVEN' - du kan læse om nye tendenser, spændende haver, beddesign, helt særlige tilbud kun til medlemmer - og sjove "gør det selv" projekter. 

3) MASSER AF ARRANGEMENTER I HELE LANDET - du bliver inviteret til inspirerende åbne haver, workshops, havegrupper  - hvor du kan blive klogere og dele din haveglæde med andre spændende havemennesker. 

4) OMTANKE FOR HAVEN OG NATUREN. Du er med til at dele haveglæden og sprede budskabet om at dyrke din have med omtanke for naturen. 

Og så alle de andre grunde….

Hos Haveselskabet får du inspiration til projekter i haven – lige meget om du er nybegynder eller har  megen haveerfaring – vi hjælper dig til at få succes i haven. Du får viden og indsigt i, hvordan du kan dyrke din have med omtanke for miljøet. Sammen kan vi haveejere gøre en forskel for biodiversiteten og skabe gode vilkår for dyre-og planteliv. Haveselskabet er en non-profit forening, hvor cirka 30.000 entusiastiske og haveglade medlemmer inspirerer hinanden til at få endnu større glæde af haven. 

Og lige nu frister vi med en skøn gave, som vi sender med til dig, hvis du melder dig ind nu. Og hvis du undrer dig over, hvorfor vi sender "gamle" magasiner afsted, så er det fordi de stadig indeholder så meget godt havelæsestof - og fordi vi synes det er så meget bedre end at smide dem ud. 

 

Haveselskabet  

- en nonprofit forening af glade havemennesker. Omtanke for naturen, fællesskab, troværdighed og haveglæde

 

 

"Jeg har lige modtaget HAVEN i postkassen i dag, og pludselig blev min dag bare 10 gange bedre. Jeg elsker at studere indholdet med en god kop kaffe i hånden. Som havenovice lærer jeg en masse, og så er det jo skønt at holde haveglæden ved lige - jeg elsker HAVEN."
Mette fra Fyn

Medlemsfordele

Førstehjælp til haven

Få svar på alle dine havespørgsmål hos eksperterne i Haveselskabets Rådgivning helt gratis.

Havegrupper

Kom med i en havegruppe, hvor du kan dele din haveglæde med andre haveelskere.

Medlemstilbud

Få gode medlemstilbud hver måned og mange andre fordele.

Magasinet HAVEN

Læs om nye tendenser og spændende haver, få tips, gode ideer og meget mere.