Gå til hovedindhold
Martin Sølyst
Cph Garden 2022

Cph Garden Branchedag

I forbindelse med Cph Garden 2022 inviterer Haveselskabet til en speciel event for den grønne branche. Fredag den 1. juli fra kl. 9-14 med mulighed for at blive på Cph Garden frem til lukketid kl. 18.
26. april 2022

Branchedagen er et fast element ved Cph Garden og i år er ingen undtagelse. Haveselskabet inviterer den grønne branche til en formiddag med foredrag og netværk. Her møder I jeres branchefæller og får mulighed for at snakke om nye tendenser, udveksle erfaring og blive klogere. 

Program

Vi starter ud med en let morgenmad og velkomst ved Haveselskabets direktør Charlotte Garby.

Herefter vil der være 3 interessante foredrag, først med Mette Bue Lorentzen fra Byblomst, som vil fortælle om staudebeplantninger i det offentlige rum, plantevalg, etablering og drift. Dernæst vil trendforsker Louise Byg Kongsholm fra pej gruppen, gøre os klogere på tidsånd og trends post-corona. Til sidst vil landskabsarkitekt og forfatter Noel Kingsbury gøre os klogere på nutidens plantedesign (foredraget er på engelsk). 

Mellem hvert foredrag vil der være en kort pause med kaffe. 

På Cph Garden er de 8 showhaver et vigtigt og fantastisk element, som har krævet stor forberedelse. Derfor vil der være en præsentation af anlægsgartnerne og designerne bag Cph Gardens showhaver.

Vi slutter af med sandwich og networking i Haveselskabets Cafe og herefter er der fri adgang til, at opleve de mange udstillere, høre spændende foredrag og se nærmere på showhaverne. I kan se det store foredragsprogram og oversigten over alle udstillerne  cphgarden.dk

 

Der er kun 200 pladser – og de koster DKK 500,- incl. parkering, let morgenmad og sandwich. 

Find invitationen her.

Annonce

Kom med til Cph Garden 2022

Fra den 30. juni til 3. juli bliver du igen inviteret til Danmarks største haveshow: Haveselskabets Cph Garden i Ballerup. 4 dage med over 100 forskellige foredrag, 8 unikke showhaver designet af udvalgte havedesignere til lejligheden, haveoplevelser, skønne stande og meget mere. Når billetten er købt, er der gratis adgang til alle foredrag.