Gå til hovedindhold
Brøndsalen i Haveselskabets Have. Foto: Helle Mogensen
Brøndsalen i Haveselskabets Have. Foto: Helle Mogensen
Om Haveselskabet

Leje af Brøndsal eller Paradehus

Ønsker du at holde bryllup eller reception, fernisering, klassisk koncert eller noget helt andet kunne Brøndsalen eller Paradehuset være de oplagte rammer.
22. januar 2014

Haveselskabet ejer bygningerne Brøndsalen og Paradehuset beliggende i Haveselskabets kønne have i hjertet af Frederiksberg.  

Opdækning i Brøndsalen

For at kunne yde en optimal service, har vi indgået et samarbejde med Restaurant Mielcke & Hurtigkarl om servicering og udlejning af begge bygninger for Haveselskabet. Den afdeling af Mielke & Hurtigkarl, der varetager udlejningen hedder: Det Kgl. Danske Haveselskab - lokaler & events.
 
Restaurant Mielcke & Hurtigkarl kan levere alt fra det totale arrangement til udlejning af forskellig service og inventar til et arrangement. Restauranten ligger lige ved siden af Brøndsalen, og det giver nogle store fordele for dem, der arrangerer fester og udstillinger.

Ved leje af Brøndsalen kan man også selv vælge at varetage arrangementet eller indgå samarbejde med andre. Arrangementer i Paradehuset er det kun muligt at arrangerer med leverance fra Mielcke & Hurtigkarl.

Sådan bestiller du Brøndsalen og Paradehuset

Bygningerne bookes via Det Kgl. Danske Haveselskab - lokaler & events på telefon: 38 34 84 36.

Se flere fotos, priser, kontaktdata m.m. her