Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

Om os

Haveselskabet - Lolland Falster afd. er en af de 18 afdelinger, som hører under Det Kongelige Danske Haveselskab, i daglig tale Haveselskabet. 

 

Din haveinteresse vil uden tvivl bringe dig mange glæder, og vi ser frem til at møde dig ved vore arrangementer. Her vil du træffe andre haveinteresserede, og det giver en dejlig fællesskabsfølelse om vores hobby:  HAVEN. 

I vores område er der p.t. ca. 600 medlemmer, hvis interesse og erfaringer med have er alsidige og varierede. Nogle er erfarne, andre er begyndere, nogle bruger gerne megen tid på havesysler, andre vil gerne have inspiration til at få en ”nem” have. Nogle deltager i vores arrangementer og andre ”nøjes” med at dele haveglæden ved at læse Haveselskabet magasin HAVEN. Uanset hvad, så er alle velkomne i Haveselskabet, uanset erfaring og hvilken type have og planter, man er mest interesseret i.

Lolland Falster afd. arrangerer året igennem forskellige aktiviteter – om sommeren åbne haver og udflugter – og om vinteren foredragsaftener med forskellige haveeksperter. Desuden 2 plantemarkeder om året – første eller anden søndag i maj plantemarked, p.t. er det Den Grønne Verden i Sølested (1. gang i 2021),  og anden søndag i august plantemarked v. park og naturområde i Kettinge (Kettinge Grusgrav).  

Arrangementerne bliver bekendtgjort i ”Kalenderen”, som udkommer med vores magasin HAVEN, men du kan også søge information herom på www.haveselskabet.dk. Klik på "Kalenderen" og søg område for at finde arrangementer nær dig, eller der, hvor du evt. skal på tur eller holder ferie næste gang. 

Alle haveinteresserede kan deltage i arrangementer under Haveselskabet, også ikke-medlemmer.

Den lokale Facebook-side for Lolland Falster afd. giver dig også mulighed for at holde sig ajour. Her kan du se omtale og billeder fra arrangementer, som er afholdte, og påmindelser om arrangementer, som snart løber af stablen (se link andet steds på hjemmesiden - Om afdelingen). 

Er du interesseret i at modtage elektronisk nyhedsbrev fra Haveselskabet – Lolland Falster afd., kan du henvende dig pr. mail til lf-haveselskab@hotmail.com (lf = Lolland Falster)

Vi ses derude! 

Hilsen 

bestyrelsen for Haveselskabet – Lolland Falster afd.