Gå til hovedindhold
Medlemsfordel

Magasinet HAVEN

HAVEN er Danmarks bedste havemagasin til dig, der elsker din have - uanset om du er ny i haven eller en garvet havedyrker med mange års erfaring. 

HAVEN udgives af Haveselskabet og bliver til i et tæt samarbejde mellem haveskribenter og de dygtigste fagfolk, så kvaliteten er i top. Magasinet fås ikke i løssalg i butikkerne.

I den nyeste udgave af magasinet kan du læse et stort tema om jord,hvor du kan få løsninger på de typiske jordproblemer i haven, blive klogere på livet i jorden og få tips til, hvilke planter du kan plante for at forbedre jorden. I magasinet kan du også få styr på de klassiske designelementer i haven, besøge en almindelig fynsk parcelhushave med eventyrlige haverum og få inspiration til, hvor årets haverejse skal gå hen. Du kan også få råd og vejledning til at udpege den rigtige eg til haven, vinde muld til dit næste haveprojekt og få gode idéer til januarhavens mange gøremål. Selvfølgelig er magasinet også spækket med rendyrket haveglæde.

Dét og meget mere får du i det nyeste nummer af magasinet HAVEN. 

Smagsprøve på Haven

HAVEN giver dig masser af inspiration, viden og nyttige tips. Du får reportager fra dejlige haver, artikler om planter og deres brug, nye tendenser og ideer og gode råd til månedens aktuelle opgaver i haven plus meget, meget mere.

Se en smagsprøve på HAVEN her

Andre medlemsfordele i Haveselskabet

Når du abonnerer på magasinet HAVEN, bliver du samtidig medlem af Haveselskabet og får mange andre medlemsfordele fx gratis rådgivning og gode medlemstilbud. Haveselskabet er en non-profit forening, hvor cirka 30.000 entusiastiske og haveglade medlemmer inspirerer hinanden til at få endnu større glæde af haven.