fbpx På Rønnebæksholm kan du deltage i en workshop med billedkunstner og tekstildesigner Sara Gade, hvor vi vil lære om naturfarvning. Sara Gade vil også fortælle om etableringen af Pigmenthaven, planterne og hvordan du kan være med. | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

På Rønnebæksholm kan du deltage i en workshop med billedkunstner og tekstildesigner Sara Gade, hvor vi vil lære om naturfarvning. Sara Gade vil også fortælle om etableringen af Pigmenthaven, planterne og hvordan du kan være med.

Lørdag 10. oktober kl. 10.00-14.00 Pigmenthaven på Rønnebæksholm Hvad en pigmenthave er, hvilke planter som indeholder pigmenter kan du både opleve og høre mere om lørdag d. 10. oktober på Rønnebæksholm. Her kan du deltage i en workshop med billedkunstner og tekstildesigner Sara Gade, hvor vi vil lære om naturfarvning. Sara Gade vil også fortælle om etableringen af Pigmenthaven, planterne og hvordan du kan være med. Kl. 10-12: Workshop med Sara Gade om Pigmenthaven og naturfarvning Kl. 12-13: Pause og mulighed for at se udstillingen YOU ARE RIGHT HERE RIGHT NOW Kl. 13-14: Infomøde om hvordan du kan frivillig og være med til at skabe Pigmenthaven Børn er meget velkomne men er de under 12 år skal det være i flg. med en voksen. Tilmelding på billetto.