Gå til hovedindhold
Den nye serie af rosenskønhedsøje, Coreopsis rosea. Fra venstre 'Twinklebells Red', 'Twinklebells Purple' og 'Twinklebells Pink'.
Den nye serie af rosenskønhedsøje, Coreopsis rosea. Fra venstre 'Twinklebells Red', 'Twinklebells Purple' og 'Twinklebells Pink'.
Artikel for medlemmer

Nye, forfriskende sommerblomster

Der er god grund til at udforske det enorme univers af sommerblomster, når krukkerne skal plantes til. Nye sorter af gamle kendinge kommer hele tiden til og det giver nye muligheder for farvekombinationer og sammensætninger.
Louise Møller - 
02. november 2017

Et af de store højdepunkter i havekalenderen er, når krukkerne skal plantes til med sommerblomster. Så ved man at foråret endelig har fået fat, og sommeren er lige om hjørnet.

Udvalget af sommerblomster er enormt – næsten så stort, at det kan være svært at overskue. En tur på planteskolen kan få én til at føle sig som et lille barn i en slikbutik, og ofte ender man, i overført betydning, med at vælge det slik, man har...

Vil du læse resten af indholdet?

Bliv medlem af haveselskabet og få adgang til en række artikler og medlemsfordele.

Få masser af inspiration

I magasinet HAVEN kan du læse om nye tendenser, spændende haver, beddesign - og sjove "gør det selv" projekter. HAVEN udkommer 10 gange om året.