Gå til hovedindhold
Medlemsfordel

Tilmelding til Åbne Haver og Havefestival

Næste års Havefestival bliver 30. og 31. maj 2020. Som medlem af Haveselskabet kan du tilmelde din have, og vi håber, at rigtigt mange af jer har lyst til at være med. Læs her, hvordan du tilmelder dig.
08. januar 2020

Har du lyst til at vise din have frem og få besøg af andre haveinteresserede? Som medlem af Haveselskabet, har du mulighed for at tilmelde din have til Åbne Haver og årets Havefestival. Det er en hyggelig måde at dele haveglæden og få en dejlig dag i selskab med andre, der holder af haver.

Hold dig ikke tilbage. Du behøver ikke at have en have, der er perfekt eller "pletfri". Alle typer af haver er velkomne. Når blot din have kan være til inspiration for andre haveglade, så skal lidt ukrudt eller andre skønhedspletter ikke afholde dig fra at melde din have til.

Kun medlemmer kan tilmelde en åben have, men alle er velkomne til at besøge de åbne haver.

Havefestival 2020

Hvert år fastsætter vi en weekend, hvor vi holder Haveselskabets Havefestival. Næste gang er det den 30. og 31. maj 2020.

I denne weekend håber vi, at rigtigt mange har lyst til at holde deres have åbent for besøgende, så det bliver muligt at besøge mange hundrede åbne haver over hele landet - en festdag for haveglæden!

Åbne haver katalog

Vi udgiver hvert år et trykt katalog med alle de åbne haver. Næste år er fristen for at få sin åbne have med i kataloget 27. januar 2020. Efter fristen kan man stadig oprette en åben have og få den vist på hjemmesiden. Kataloget sendes til alle, der er medlem af Haveselskabet.

De åbne haver vises også her på hjemmesiden - der bliver løbende lagt flere åbne haver på. Se alle tilmelde haver her

Åben efter aftale

Du har også mulighed for at holde din have "Åben efter aftale", hvor man kan ringe eller skrive til dig og aftale et besøg. Vær dog opmærksom på, at det kun kan lade sig gøre, hvis du holder Åben Have mindst én dag om året på en fast dato.

Sådan melder du din have til

1) Du skal være logget ind på hjemmesiden for at tilmelde din have. Du finder "Login"-knappen øverst på hjemmesiden.

2) Klik på knappen med dit navn (øverst) og vælg "Min side".

3) Under "Din Åbne Have", skal du klikke på: Du har ingen åbne haver, opret en her

4) Udfyld derefter alle felter i "tilmeldingsblanketten". Du skal indsætte mindst ét foto af din have, og du kan indsætte op til 6 fotos.

5) Først når du trykker "Gem" til slut, bliver din have oprettet. Du kan kun gemme haven, hvis alle obligatoriske felter er udfyldt. Du får det at vide, hvis du mangler nogen.

6) Du kan altid finde din åbne haver igen og rette i den ved at klikke på dit navn (øverst) og vælge "Min side".

Sådan genaktiverer du din åbne have

1) Du skal være logget ind på hjemmesiden for at genaktivere en åben have, som du tidligere har oprettet. Du finder "Login"-knappen øverst på hjemmesiden.

2) Klik på knappen med dit navn (øverst) og vælg "Min side".

3) Under "Din Åbne Have", skal du klikke på "Rediger Åbne Have".

4) På side 1 i blanketten kan du redigere oplysningerne om din have, hvis der er behov for dette. Klik på "Næste side" nederst.

5) På side 2 lægger du de nye åbningsdatoer for 2020 ind.

6) Hvis du gerne vil være med i årets Havefestival, skal du vælge datoerne 30. og/eller 31. maj 2020. Og på side 3 nederst skal du desuden sætte hak i, at du gerne vil deltage i Havefestivalen.

7) På side 3 skal du til slut genaktivere din åbne have ved at sætte hak i "Udgivet" nederst på siden.

Du er velkommen til at kontakte, hvis du har brug for hjælp til at lægge din åben have ind på hjemmesiden. Skriv til Karina Blixfeldt her: kb@haveselskabet.dk Eller Martin Nielsen her: mbn@haveselskabet.dk