Gå til hovedindhold
Artikel for medlemmer

Planter til landbohavebedet anno 2020

Mangler du inspiration til, hvilke planter, der er egnede i et landbohavebed, så præsenterer havearkitekt Helle Troelsen her en række, der gør sig godt i et moderne landbohavebed.
Tekst og foto: Helle Troelsen. - 
27. maj 2020

Vælg gerne en mangfoldighed af blomstrende planter, der plantes tæt og mikses, så landbohavebedet bliver lidt vildere. Her er også valgt planter, som insekterne vil flokkes om. 

Iris

Iris er en klassisk knoldplante i den gamle landbohave. Her hollandsk iris, Iris x hollandica ‘Blue Magic’, der er i selskab med prydløg, Allium ‘Purple Sensation’. De står for foden af ridderspore, Delphinium, der overtager blomstringen i...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Kom med til Cph Garden 2022

Fra den 30. juni til 3. juli bliver du igen inviteret til Danmarks største haveshow: Haveselskabets Cph Garden i Ballerup. 4 dage med over 100 forskellige foredrag, 8 unikke showhaver designet af udvalgte havedesignere til lejligheden, haveoplevelser, skønne stande og meget mere. Når billetten er købt, er der gratis adgang til alle foredrag.