Gå til hovedindhold
Mit Haveår. Pris: 199,95 kr.
Mit Haveår. Pris: 199,95 kr.
Artikel for alle

Sådan får du styr på haven hele året

Ny havekalender gør det muligt at holde styr på alt fra planlægningen af urtehaven til placeringen af sidste års løg og knolde og erfaringer med regnvand og nattefrost.
11. november 2016

Hvor lagde jeg nu det udklip fra havebladet? Og hvor er den tomme frøpose fra de smukke, lilla Lathyrus, jeg købte sidste år? Nu kan du få styr på hele haven - lige fra planer for sommerens blomstrende bede til ønskelister, skitser og erfaringer om, hvad der er gået godt og skidt til, hvad du skal huske til næste år. "Mit haveår" er den personlige havekalender, som Haveselskabet oplever, at mange havedyrkere har manglet.
 
"Vi ved, at mange haveejere har savnet at kunne samle deres havenoter ét sted. En bog med plads til dagbogsnoter, huskelister, papirlapper, skitser, ideer og drømme for haven. I "Mit haveår" er der plads til det hele og vi håber, at bogen kan gøre livet i haven nemmere, sjovere og mere overskueligt for den enkelte haveejer," fortæller Charlotte Garby, direktør i Haveselskabet, som står bag den nye havedagbog.

Mit Haveår

Kalender, dagbog og inspiration

"Mit haveår" er lavet til at tage med i haven eller på planteskolen. Den har praktiske funktioner som kraftige plastiklommer, du kan gemme udklip og frøposer i, og den har både blanke, ternede og linjerede sider, som kan bruges til haveplaner, skitser og noter med plantenavne og tips fra andre haveentusiaster. 
 
"Mit haveår" er oplagt at have ved hånden ved plantebordet eller i drivhuset, så du ikke glemmer, hvornår du såede tomaterne eller plantede porrerne ud. Eller hvis du vil notere den første nattefrost, og holde styr på, hvornår bøgen springer ud. For dagbogen kan bruges over flere år og kan både fungere som kalender, inspirationskatalog på sigt også som din personlige havealmanak.
 
"Mit haveår" kan også bruges i lænestolen henover vinteren, når du planlægger det kommende års havearbejde. Hver måned i kalenderen afsluttes med en tjekliste til, hvad du skal huske - eller rettere hvad du kan vælge at huske, for det hele handler om haveglæde.
 
"Mit haveår" udgives af Haveselskabet i samarbejde med Turbineforlaget og kan købes i Haveselskabets webshop og hos udvalgte boghandlere. Vejl. pris 199,95 kr.

Pressekontakt:

Download tekst og fotos her

Gusta Clasen, webredaktør og presseansvarlig, 45 27 11 08 eller: Send en mail her

Annonce

Få masser af inspiration

I magasinet HAVEN kan du læse om nye tendenser, spændende haver, beddesign - og sjove "gør det selv" projekter. HAVEN udkommer 10 gange om året.