Gå til hovedindhold
Cph Garden 2022

Stor tak til alle frivillige på Cph Garden 2022

Masser af frivillige hjalp med afviklingen af Cph Garden - og det var aldrig blevet det samme uden jer.
Charlotte Garby - 
14. juli 2022

I begyndelsen af året begyndte vi at spørge om, der var nogen, som ville hjælpe os med de mange opgaver, der skal varetages under en stor event som Cph Garden. Det var der heldigvis.

Haveselskabet er som bekendt en non-profit forening. Det betyder, at alle indtægter går til støtte for havesagen og for udbredelsen af haveglæden. Det betyder også, at vi desværre ikke bare har midlerne til købe os til alt det, der er nødvendigt at tage hånd om for at kunne afvikle et Cph Garden. Det er en foreningsaktivitet, og vi er afhængige af, at der er energiske og dygtige mennesker, som støtter op om fællesskabet og hjælper med afviklingen af Haveselskabets store fest for havefolket.

At så mange bakkede op og gav os mere eller mindre af deres tid, er en meget stor glæde, og vi er utroligt taknemmelige overfor alle jer, der har hjulpet os. I er kommet fra hele landet, og alene det, er helt fantastisk. Vi har sammen løst det, der skulle gøres, og hvor har det været dejligt at være sammen med jer.

Opgaverne har været mange, og de har været meget forskellige. 

Nogen har hjulpet ved indgangen med at byde velkommen, andre har taget hånd om afvikling af programmet på scenener. Der er hjulpet til med opbygning og med nedtagning samt, at pladsen har set pæn ud, mens der var gæster. 

Der er lavet utroligt mange kopper kaffe, og hentet rigtigt meget vand til alle, som var tørstige. Også til planter, som var tørstige.

Der er drevet butik og information, alt imens andre har sørger for at trafikken gled og at alle kunne finde et sted at parkere.

Nogle frivillige har sågar taget hånd om velkomst af de andre frivillige.

En af årsagerne til at Cph Garden 2022 blev en succes, og at man følte den gode stemning alle dagene, er de dygtige frivillige, som har hjulpet.

Det var med højt humør og en lyst til at gøre en forskel blandt de omkring 200 frivillige kræfter, som løftede i flok. Før, under og efter.

En sætning som meget ofte lød i kulisserne under alle dagene var 'Hvor er vi dog heldige med de frivillige'.

Uden jer kunne det ikke lade sig gøre!

Rigtig mange tak.

Annonce