Gå til hovedindhold
Den vilde have er stadig hot. Foto: Louise Møller
Den vilde have er stadig hot. Foto: Louise Møller
Artikel for medlemmer

Tendenser fra Chelsea Flower Show 2019

Natur i haven er blevet en megatrend. Haven skal frem for alt være grøn og planterne skal være robuste, så de kan modstå klimaforandringer. Læs mere om tendenserne fra Chelsea Flower Show 2019 her.
Louise Møller - 
22. maj 2019

Chelsea Flower Show er det sted, alle søger hen for at spotte de nyeste tendenser indenfor havedesign. Det er at sammenligne med tøjmodens modeuge i Paris, Milano eller New York, hvor de største og mest kendte designere folder sig ud, og viser det ypperste.

Natur, Natur og atter natur

Nogle vil måske mene, at det efterhånden ikke er en nyhed, når vi igen må konstatere, at den vilde have og naturen er en meget tydelig tendens. Det har...

Vil du gerne læse med?

Denne artikel er lavet til medlemmer af Haveselskabet

Bliv medlem og få Danmarks bedste havemagasin 5 eller 10 gange om året samt adgang til spændende artikler her på hjemmesiden.
Annonce

Kom med til Cph Garden 2022

Fra den 30. juni til 3. juli bliver du igen inviteret til Danmarks største haveshow: Haveselskabets Cph Garden i Ballerup. 4 dage med over 100 forskellige foredrag, 8 unikke showhaver designet af udvalgte havedesignere til lejligheden, haveoplevelser, skønne stande og meget mere. Når billetten er købt, er der gratis adgang til alle foredrag.