Gå til hovedindhold

Vild med chili? Så kom med til webinar med Lene Tvedegaard fra Gartneri Toftegaard

Haveselskabet har fået Lene Tvedegaard fra Gartneriet Toftegaard til at afholde et webinar -  kun for Haveselskabets medlemmer. Det hander om chili. Webinaret præsenteres i samarbejde med Koustrup Forlag. Det er et særligt webinar kun for medlemmer - hvis du ikke allerede er medlem - så kan du blive det længere nede. 

Når du tilmelder dig, kan du glæde dig til at modtage en helt særlig video, hvor Lene tager dig med på en digital rundtur i de smukke væksthuse og fortæller om ideen og værdierne for driften af gartneriet. Du vil også høre om, hvorfor afprøvning af alle de sorter, er en stor del af gartneriets grundværdi - og alt testes inden det sættes til salg, så du er godt på vej til succes med dine planter. 

  • Webinar om chili 1/9 kl. 19: Et digitalt besøg på gartneriet, hvor Lene fortæller om pasning og pleje af chili - om de mange sorter, og om hendes helt egen chiliskala

Det bliver også rig mulighed for at stille Lene spørgsmål. Webinarerne varer 1,5 time, hvoraf der er afsat en halv time til spørgsmål.

Om Gartneriet Toftegaard og Lene Tvedegaard

Gartneriet Toftegaard drives af Lene Tvedegaard, som mange måske kender som skribent i HAVEN  og måske har I også mødt hende til Cph Garden. Det familieejede gartneri er på 3500 m2  med primær fokus på tomater, chili, krydderurter og andre planter til den spiselige have, som de selv producerer. Lene Tvedegard er også forfatter til flere bøger bl.a. om chili, krydderurter og tomater.  Gartneriet ligger syd for Køge og er helt klart et besøg værd. Men hvis du ikke lige er på de kanter, så får du nu en unik mulighed for digitalt at besøge gartneriet og høre en passioneret historie om at skabe skønne planter til de danske havemennesker. 

Sådan kommer du med

Klik på kassen i bunden med tilmelding enten som nyt medlem eller eksisterende medlem.

Bemærk: Hvis du allerede er medlem og vil deltage i foredraget, så skal du være logget ind, for at kunne tilmelde dig til medlemspris på 95 kr.  

Webinaret foregår live onsdag den 1. september.  Dagen før og igen et par timer før liveudsendelsen vil du modtage link til livestreamingen på din mail. Foredraget ligger tilgængeligt en uge efter, hvis du ikke har mulighed for at deltage på den faktiske dato - dog vil det så ikke muligt at stille spørgsmål (husk, at du som medlem så evt. kan stille spørgsmål til Rådgivningen)

Bliv medlem nu i 12 mdr. og få tilsendt 3 numre af magasinet HAVEN fra 2021 med bl.a. artikler af Lene Tvedegaard, en chiliplakat og adgang til webinareret. Værdi 1013. Pris 830 kr. 

Alle der tilmelder sig vil modtage specielle nyhedsbreve med link til understøttende artikler, udvalgte tilbud og et par overraskelser.