Gå til hovedindhold
Foto: Frank Kirkegaard
Foto: Frank Kirkegaard
Artikel for medlemmer

Tørring og opbevaring af løg

Når en del af løgenes toppe er væltet, er det tid at høste løgene. Læs her, hvordan du bedst tørrer og opbevarer løgene efter høst.
Frank Kirkegaard og Magnus Gammelgaard. Redigeret af Gusta Clasen - 
18. juli 2019

Tørring er en nem konserveringsmetode, men bruges næsten udelukkende til løg, bønner og krydderurter. Klimaet i Danmark er ikke til effektiv tørring af andre grøntsager, som det ses længere sydpå.

Høst og tørring af løg 

I juli er løgene holdt op med at vokse, og de står blot og modner færdig i jorden. På et tidspunkt begynder toppene at lægge sig ned, og det er et tegn på, at det er tid til at høste dem og lægge dem til...

Vil du læse resten af indholdet?

Bliv medlem af haveselskabet og få adgang til en række artikler og medlemsfordele.
Annonce

Få masser af inspiration

I magasinet HAVEN kan du læse om nye tendenser, spændende haver, beddesign - og sjove "gør det selv" projekter. HAVEN udkommer 10 gange om året.