fbpx Vil du være med i en "Vild havegruppe" | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Artikel for alle

Vil du være med i en "Vild havegruppe"

Er du interesseret i at møde andre, der også har en vild have? Har du lyst til at være med i en havegruppe? Så læs videre her. Vi opretter nye havegrupper, hvor der 100 % fokus på vilde haver og biodiversitet.
14. oktober 2020

VILD havegruppe

I takt med at interessen for vilde haver stiger tilbyder Haveselskabet  nu også ”Vilde havegrupper” for havemennesker, der har den primære fokus på den vilde have. I første omgang vil der blive lavet 18 grupper, der svarer til de afdelinger, der er i Haveselskabet, så det må forventes, at der kan være lidt længere geografisk afstand mellem haverne i de vilde havegrupper. 

Du kan også være med en almindelig havegruppe, hvor der også er mange der taler om dyreliv, biodiversitet og den vilde have, men hvor det en del af den haveglæde i deler sammen med glæden for roser, georginer, køkkenhave, drivhuset. forspirring og meget andet.  Læs mere her: Havegrupper

Hvis du vil være med i en vild havegruppe så send en mail til Karina på kb@haveselskabet.dk eller ring på tlf. 45271101. Der skal være minimum 6, der melder sig før Haveselskabet etablerer en vild havegruppe. 

Medlemmer af de vilde havegrupper vil 2 gange om året blive inviteret til en specielt digital online event med speciel fokus på den vilde have. Og husk, de vilde havegrupper er selvfølgelig kun for medlemmer. 

Hvad er en havegruppe?

Alle kan være med i en havegruppe, og vi håber, at både mænd, kvinder, unge, ældre, nybegyndere og erfarne havefolk har lyst til at mødes - også i de vilde havegrupper.

Havegrupper skal ikke forveksles med de lokale bestyrelser, som afholder arrangementer. Havegrupper er alene sociale fællesskaber, hvor medlemmer kan mødes i mindre grupper og deles om erfaringer interessefeltet omkring den vilde have. Man skiftes til at lægge hus og have til møderne, og på den måde får man set de forskellige haver og kan følge med og måske inspirere hinanden med idéer, råd og erfaringer.

Det er nok bedst, at gruppen ikke er større end 12 medlemmer, da det ellers kan være rigtig mange mennesker at få på besøg. Det koster ikke noget, altså udover et par kander kaffe og måske lidt sødt, eller hvad gruppens medlemmer nu ønsker at byde hinanden på. Hver havegruppe udnævner også en kontaktperson til brug for Sekretariatet og måske den lokale bestyrelse i området, hvor gruppen hører til. 

Lyder det som noget for dig? Så send Karina en mail - se mailen tidligere i teksten. 

 

Annonce

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.