Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Hold varmen i haven med en juletoddy

Få opskrifter på to forskellige gode og varme toddyer du kan tage med ud på en vintertur i haven.

Bare fordi haven er blevet brunere og graderne markant er faldet, er haven jo ikke lukket ned. Den kan nydes på alle årstider. Lige nu er ingen undtagelse – måske kræver det lidt bedre fodtøj, en ekstra trøje og en varm kop kaffe - eller noget der varmer lidt mere i storetåen.

Vi har fået Adam Engel – forfatter til bøgerne ”Vild saft” og ”Toddy punch” - til at lave to lækre toddyer til at få varmen med i haven. Vælg mellem juletoddy med kirsebær eller brombær.

Foto: Chris Tonnesen

Juletoddy med kirsebær

Toddyen blander årets søde høst af kirsebær med norsk fadlagret Linie Akvavit, svensk Caloric Punch, som er en krydret likør, der leder tankerne hen på gløgg, og så Frederiksdals syrlige og lækre Kirsebærvin.

Toddyen tager ingen tid at lave, men er et fremragende alternativ til julens gløgg. 

Det skal du bruge:

Juletoddy til 4 personer:

  • 8 spsk kirsebærsyltetøj
  • 5 dl Caloric Punch (eller anden svensk Punch)
  • 4 dl Frederiksdal Kirsebærvin
  • 1 dl Linie Aquavit
  • 4 stjerneanis

Foto: Chris Tonnesen

Sådan gør du:

1) Hæld den hjemmelavede kirsebærsyltetøj eller -sovs i en gryde sammen med punchen og kirsebærvinen. 

2) Kog det op og rør syltetøjet helt ud i væsken. 

3) Lad det simre i fem minutter, hvorefter det sigtes gennem en si. 

4) Hæld Linie Aquavit i den lune drik og servér den med det samme med en stjerneanis i hvert glas. 

Brombær-toddy

God til havevandring i december. 

Foto: Chris Tonnesen

Det skal du bruge:

Til 6 personer:

300 g honning
4 nelliker
2 kardemommekapsler
1 tsk. tørret ingefær eller 3 spsk. finthakket frisk ingefær
2 kanelstænger
1/4 muskatnød
400 g syltede brombær (kogt sammen af 1/2 del vand og 1 del sukker til 1 del brombær)
1 dl mørk rom
2 l vand (eller solbærvin)

Foto: Chris Tonnesen

Sådan gør du:

1) Knus krydderierne i en morter og hæld dem i en gryde.

2) Lad krydderierne tørriste kortvarigt i gryden, før de resterende ingredienser, undtagen rom, tilsættes.

3) Lad det koge op under konstant omrøring, indtil al marmelade og honning er fuldstændig opløst.

4) Sluk for blusset og lad det trække under låg en times tid.

5) Sigt drikken og varm den op igen. Du kan også hælde drikken på flasker, som du kan stille i køleskabet og varme op igen, når du skal bruge den.

6) Tilsæt mørk rom umiddelbart før servering.

7) Pynt med et bredt stykke skal skåret af en appelsin med et par nelliker i.